امروز    يكشنبه , 03/بهمن/1395

تعدا نمایش محتوا : 151963

درباره بیمارستان

تاریخچه:

بيمارستان امام حسين (ع)، یکی از مراکز آموزشی، پژوهشي و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مي ­باشد كه در سال 1373در زمینی به مساحت 130000متر مربع با زیربنای حدود 25200 متر مربع در 2 طبقه احداث و در شهريور 1378 با 8 اتاق عمل فعال، بخش ­هاي مختلف بستري و 313 تخت مصوب مورد بهره برداري قرار گرفته است و در طي فعاليت به مروربخش ­هاي بستري به 18 بخش و 395 تخت ارتقاء يافت. از مجموع 130000 مترمربع حدود 60000 متر مربع به فضاي سبز اختصاص يافته است. اين مركز سانتر تروماي منطقه مجهز به بالگرد مي­ باشد همچنين مجهز به دستگاه اكسيژن ساز مركزي و دو دستگاه بي خطر ساز پسماند­هاي عفوني (اتوكلاو) مي ­باشد و نيز داري سيستم تصفيه بيولوژيك فاضلاب بروش هواده سطحي بوده و پس از كاهش بار آلودگي و به حد استاندارد رساندن پساب خروجي فاضلاب توليدي وارد شبكه فاضلاب شهري مي گردد.

در حال حاضر اين مرکز داراي بخش ­هاي گوش و حلق و بيني، جراحي چشم، داخلي،جراحي عمومي، جراحي مغزو اعصاب، قلب و عروق، زنان و زايمان، اطفال، ارولوژي، ارتوپدي، نورولوژي، روانپزشکي، عفوني، نوزادان، دياليز، ICU ,CCU ,NICU و نيز بخش ­هاي درمانگاهي و پاراکلينيکي مي ­باشد.

افتخارات:

- اولین بيمارستان الكترونيك در کشور.

-كسب درجه ارزشيابي درجه يك عالي در 7 دوره متوالي سال ­هاي 1387- 1380گرديده است.

- كسب عنوان بيمارستان دوستدار كودك.

-یکی از ده بیمارستان منتخب دوستدار ایمنی بیمار در کشور.

- سانتر تروماي منطقه مجهز به بالگرد.

بيانيه ها:

- رسالت

-ارزش­ها

بيانيه رسالت :

رسالت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین (ع)، تامین سلامت جامعه است از طریق:

- ارائه خدمات درمانی، مراقبتی، تشخیصی و پاراکلینیکی با کیفیت و کمیت مطلوب و در سطح استانداردهای ملی و بین المللی.

-کمک به آموزش و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور در رشته ­های پزشکی و پیراپزشکی.

-ایجاد بستر مناسب جهت اجراء و بکارگیری پژوهش ­های کاربردی و اساسی برای تامین نیازهای خدمات درمانی.

این مركز با بهره­گیری از مناسب­ترين تسهیلات، تجهیزات (دستگاه­ های سی تی اسکن اسپیرال، پزشکی هسته ­ای، آندوسکوپی، لاپاراسکوپی و...)، و همچنين فن ­آوری ­هاي اطلاعات(HIS) و نیروی انسانی متخصص و شایسته، پذیرای بیماران از استان­های مختلف کشور می ­باشد و خود را در قبال خدمت رسانی به بهترین گونه و در بالاترین سطح ممکن به تمامی طبقات جامعه و تامین نیازها و انتظارات بیماران، همراهان، کارکنان و فراگیران و در نهایت ارتقاء سلامت جامعه مسئول می­ داند و با رعایت اصول بیمار محوری (مشتری مداری) به ارزش­ های ملی، دینی، اخلاقی و حرفه ­ای ارج می نهد.

اورژانس و سانتر ترومای بیمارستان، تنها مرکز مجهز به امداد هوایی استان سمنان در کلیه ساعات شبانه روز آماده سرویس ­دهی به بیماران و مصدومین حوادث ترافیکی منطقه می­ باشد.

این مرکز با ارائه خدمات مطلوب و با مدیریت صحیح منابع و هزینه­ ها در راستای افزایش بهره وری گام برمی دارد به گونه­ای که منافع مشتریان، کارکنان و جامعه تامین و موفقیت مرکز تضمین شود و به عنوان مرکز پیشرو در ارائه خدمات بهداشتی درمانی در استان سمنان، انتخاب هر ایرانی باشد.

تامین نیازها و انتظارات(در چارچوب مقررات)، رعایت حقوق و ارتقاء سطح دانش و مهارت کارکنان و ایجاد محیط پر ازانگیزه، شان و احترام متقابل از دیدگاه­ های این بیمارستان می ­باشد.

این مرکز همیشه به دنبال ایجاد تصور ذهنی مثبت از خود در بین جامعه و مردم می ­باشد و به همین دلیل نسبت به مسائل اجتماعی، جامعه و محیط زیست حساس بوده و سعی می ­کند رفتار کارکنان خود را در جهت افزایش رضایتمندی جامعه سوق­ داده و در تمایل مثبت و منطقی با سازمان­ های تاثیرگذار چون محیط زیست، شهرداری و... گام بردارد.

ارزشهای بیمارستان :

- توجه به بیمار و جلب رضایت مشتری(مشتری مداری).

- اعتقاد به هویت و کرامت انسانی.

- رعایت منشور حقوق بیمار.

- حفظ اسرار.

- رعایت عدالت.