امروز    جمعه , 04/فروردين/1396

- رسالت

- ارزش­ها

بيانيه رسالت :

رسالت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین (ع)، تامین سلامت جامعه است از طریق:

- ارائه خدمات درمانی، مراقبتی، تشخیصی و پاراکلینیکی با کیفیت و کمیت مطلوب و در سطح استانداردهای ملی و بین المللی.

- کمک به آموزش و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور در رشته ­های پزشکی و پیراپزشکی.

- ایجاد بستر مناسب جهت اجراء و بکارگیری پژوهش ­های کاربردی و اساسی برای تامین نیازهای خدمات درمانی.

این مركز با بهره­گیری از مناسب­ترين تسهیلات، تجهیزات (دستگاه­ های سی تی اسکن اسپیرال، پزشکی هسته ­ای، آندوسکوپی، لاپاراسکوپی و...)، و همچنين فن ­آوری ­هاي اطلاعات(HIS) و نیروی انسانی متخصص و شایسته، پذیرای بیماران از استان­های مختلف کشور می ­باشد و خود را در قبال خدمت رسانی به بهترین گونه و در بالاترین سطح ممکن به تمامی طبقات جامعه و تامین نیازها و انتظارات بیماران، همراهان، کارکنان و فراگیران و در نهایت ارتقاء سلامت جامعه مسئول می­ داند و با رعایت اصول بیمار محوری (مشتری مداری) به ارزش­ های ملی، دینی، اخلاقی و حرفه ­ای ارج می نهد.

اورژانس و سانتر ترومای بیمارستان، تنها مرکز مجهز به امداد هوایی استان سمنان در کلیه ساعات شبانه روز آماده سرویس ­دهی به بیماران و مصدومین حوادث ترافیکی منطقه می­ باشد.

این مرکز با ارائه خدمات مطلوب و با مدیریت صحیح منابع و هزینه­ ها در راستای افزایش بهره وری گام برمی دارد به گونه­ای که منافع مشتریان، کارکنان و جامعه تامین و موفقیت مرکز تضمین شود و به عنوان مرکز پیشرو در ارائه خدمات بهداشتی درمانی در استان سمنان، انتخاب هر ایرانی باشد.

تامین نیازها و انتظارات(در چارچوب مقررات)، رعایت حقوق و ارتقاء سطح دانش و مهارت کارکنان و ایجاد محیط پر ازانگیزه، شان و احترام متقابل از دیدگاه­ های این بیمارستان می ­باشد.

این مرکز همیشه به دنبال ایجاد تصور ذهنی مثبت از خود در بین جامعه و مردم می ­باشد و به همین دلیل نسبت به مسائل اجتماعی، جامعه و محیط زیست حساس بوده و سعی می ­کند رفتار کارکنان خود را در جهت افزایش رضایتمندی جامعه سوق­ داده و در تمایل مثبت و منطقی با سازمان­ های تاثیرگذار چون محیط زیست، شهرداری و... گام بردارد.

ارزشهای بیمارستان :

- توجه به بیمار و جلب رضایت مشتری(مشتری مداری ).

- اعتقاد به هویت و کرامت انسانی.

- رعایت منشور حقوق بیمار.

- حفظ اسرار.

- رعایت عدالت.