امروز    سه شنبه , 30/آبان/1396

تعدا نمایش محتوا : 194760

افتتاح 3 پروژه بطور همزمان در بيمارستان امام حسين (ع)
شنبه ، 25 دی 1395 ، 11:35

دکترسيد عباس موسوي رييس دانشگاه علوم پزشكي شاهرود  با اشاره به برنامه های توسعه دانشگاه و اجرای طرح تحول سلامت بیان داشت:دانشگاه علوم پزشکی شاهرودضمن پذیرش وتربیت دانشجوی دکترای تخصصی(PHD) روانپزشکی ؛ در راستای سیاست های وزارت بهداشت، تخت های روانپزشکی خود را از تعداد 16 تخت موجود به 32 تخت ارتقا داده است .

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در ادامه افزود: بيماران مرد و زن  قبلا همه در يك لاين بستري  مي شدند و ليكن با افزايش  16 تخت جديد دو لاين جدید فعال شده و بخش های مردان وزنان از هم جدا مي شود.

وي همچنين گفت : دو اتاق ایمن نيز جهت بيماران حاد و پرخاشگر با استانداردهاي لازم ساخته و تجهیز شده است.

دكتر موسوي با تاکید بر لزوم ارتقای خدمات روانپزشکی اظهار داشت: اتفاق مثبت دیگر در جریان طرح تحول سلامت ارائه خدمات روان‌پزشکی و روان‌درمانی به مردم در بسیاری از مناطق و شهرستان های کشور است که خوشبختانه ردپای سلامت روان در مناطق کم برخوردار ایران با افتتاح همزمان در ۳۳ دانشگاه  ۷۴ بیمارستان در ۶۵ شهر کشور مشاهده می شود.

در مورد افتتاح كتابخانه نيز دكتر موسوي افزود درحال حاضر اين کتابخانه مجهز به سيستم wifi مركزي، 8 دستگاه سيستم رايانه اي جهت  تحقيقات و پژوهش دانشجويان واينترنت رايگان مي باشد رييس دانشگاه علوم پزشكي شاهرود بيان داشت: اين كتابخانه بصورت مجموعه ای ازکتب لاتین وفارسی است كه  بيش از هزار و 500 عنوان كتاب به زبانهاي لاتين و همچنين سه هزار و 500 عنوان كتاب به زبان فارسي دارا           مي باشد.

و همچنين دكتر سيد عباس موسوي  در مراسم بهره برداري بخش تخصصی post ccu بیمارستان امام حسین (ع)شاهرودگفت این بخش 450 متر مربعی با امكانات  سیستم مانیتورینگ ، مانیتور سانترال (قابليت كنترل بيمار از ايستگاه پرستاري)، امکانات احیای قلبی شامل ترالي احيا و تجهيزات مورد نياز ) ، الکتروشوک و دستگاه ECG  و  داراي 13 تخت مي باشد.

براي ديدن عكس هاي بيشتر لطفا وارد كانال روابط عمومي شويد ravabetomoomya@

تبليغات