امروز    سه شنبه , 30/آبان/1396

تعدا نمایش محتوا : 194831

سانحه واژگونی آمبولانس اورژانس ۱۱۵ شاهرود متاسفانه منجر به فوت کارشناس فوریت پزشکی گردید
چهارشنبه ، 7 تیر 1396 ، 08:13

متاسفانه دراین حادثه صفدر جباری کارشناس 28 ساله فوریت پزشکی به دیار باقی شتافت و علی اصغری کاردان فوریت پزشکی مجروح شدکه حال عمومی وی خوب می باشد.

دکترسیدعباس موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی شاهرود ضمن ابراز تاثر از سانحه فوق دستورانجام کلیه اقدامات مورد نیاز با قید فوریت درخصوص این حادثه را صادرکرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود وقوع این ضایعه و مصیبت اندوه بار را به همکاران مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود و به خانواده داغدارمتوفی و سایرکارکنان پرتلاش سازمان اورژانس ونظام سلامت کشور تسلیت گفت و برای آن عزیز سفر کرده علو درجات را از خداوند متعال خواستار گردید.

تبليغات